rkoski

Who Is America? - Maailman tyhmin kansa?

EU:sta on valitettu, että kenelle soittaa, mutta on se sillä varsinaisellakin liittovaltiolla vaikeaa. POTUS ei ole mielenterveydeltään vakaa ja EU:n tenukeppi Juncker sai hänet taas pyörtämään puheensa.

Sitten tulee tämä ajoittain kazakstanilainen tai Mossadin agentti, joka panee rebuplikaanin tarjoamaan persettään homoseksuaalisessa tarkoituksessa.

Pitää vielä lisätä toinenkin Youtubesta löytyvä pätkä. Siinä juonena on, että USA:ssa pitäisi jo esikoulusta eli 4-vuotiasta lähtien lapset opettaa aseiden käyttöön. Varsinkin kohdasta 2:58 alkava opetusvideo on hulvaton. Kranaatinheittimiä ja Uzia esikouluun!

Muitakin Youtubesta löytyy ja varmaan sarjan jatkuessa enemmänkin, mutta nämä ovat tällä hetkellä selvästi parhaimmat mielestäni. Youtubessa haulla who is america voi verrata omiin makumieltymyksiin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

En mitenkään ymmärrä miten SBC:n överi kuminaamahahmo on mennyt läpi niin monilla.

Kas, sarja on HBO Nordicilla. No, jos sitä myötähäpeää vaan kestäisi, en tuotakaan kestänyt katsoa loppuun. Aivan käsittämätöntä, mihin ihmisiä voi jekuttaa.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Tuo sarja sai paljon ilmaista mainosta, kun Sarah Palin kertoi omasta jekuttamisestaan. Sen jälkeen sitten on moni muukin poliitikko tai julkisuuden henkilö kertonut samaa useissa TV-ohjelmissa.

Niin ja Donald Trump on tietysti twiitannut: "He is talentless".

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Luin hiljan hyvän plogin, jota nyt huonomuistisena lainaan hatarasti. Suomalaisessa mediassa Donald Trump on leimattu hulluksi, tyhmäksi, megalomaaniseksi hirviöksi jne. Trump on onnistunut pääsemään miljardööriksi ja Yhdysvaltain presidentiksi. Mihin hän olisikaan päässyt, jos hän olisi yhtä älykäs kuin suomalainen naistoimittaja? Siis varsinkin Ylen ja Hesarin naistoimittajat.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Sacha Baron Cohen on nero.

Paljon loivempaa mutta Iltalypsyssä aikoinaan Jukka Puotila sai suomalaiset politiikot käyttäytymään kuin idiootit. Mm. Toimi Kankaanniemen hokemaan "I did not have sex with that woman" tai tämä klassikko, jossa Jouni Backman esittää Jouko Turkkaa (noin kohdsta 8 min 45 s).
https://www.youtube.com/watch?v=fsXikqCYJO4

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"I did not have sex with that woman"

Harvinaisen älykästä pohdintaa USA:n politiikasta.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Joo ja sitten oli Noriko show subilla (sorry, ei yhtään kunnollista näytettä).

Minä olen rajoittanut suomenkielisen TV:n katseluni jo vuosia vain YLE:n kanaville ja niistäkin poistanut kakkosen (pun intented). Kunnollista poliittista satiiria en muista sieltä nähneeni vuosiin, vaikka sille olisi tilausta enemmän kuin koskaan. Youtubesta sitä löytyy vaikka kuinka, esim. haulla stephen colbert trump.

Toimituksen poiminnat