rkoski

Who Is America? - Maailman tyhmin kansa? Ja suomalainen tubettaja

Tämä neljännen jakson klippi on tähän asti paras.

We do a good whatever job here in Finland, you know. Suurinpiirtein kohdasta 3:20 repesin loppuun asti.

Jos tarvitsee sanakirjaa, lienee paras tässä tapauksessa Urban dictionary.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän KikkaCoombes kuva
Kikka Coombes

Hauska video ja hyvä vitsi. Emme kuitenkaan voi tuomita koko USA:n väestoä tämän perusteella. Kiitos aamun piristyksestä. (Hand job, blowjob huh huh).

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Eräs huijatuista kertoi tuntien pituisesta kuvauksen valmistelusta ja pyörityksestä. Jos sitten on SBC sekoilemassa samaan tapaan kuin yllä osan aikaan ja sitten yllättäen tuleekin monta tietyn tyylistä omituisuutta pötköön, voisi olla sen verran turtunut, ettei huomaa.

Minua saisi varmaan muutaman viikon pyörittää..

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Hallo Peppi Långstrump".

Suomalaisena harmittaa että näyttelijä ilmeisesti sotkee Suomen ja Ruotsin keskenään. Muutoin ihan viihdyttävä pätkä, ei niin hyvä kuin 2. jakso. Tässä haastateltava ei oikeastaan munannut vaan lähinnä myötäili haastattelijaa joka teeskenteli idioottia.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

On vain Suomelle edullista, jos USA:ssa Suomi yhdistetään Skandinaviaan.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kyllä koomikko aina osaa olla hauskempi kuin nolattava. Silläkin voi olla vaikutusta, että tämä OMGWhizzBoyOMG on uusi hahmo ja ainakin minun mielestäni varsin onnistunut. Sekään ei harmita, että Suomeen sekoitetaan Ruotsia, Suomi on varsin paljon ruotsalainen. Siitä on jo 7 vuotta, kun kävin viimeeksi Ruotsissa. Kaikki samat kauppaketjut ja tietä kysyville jouduin vastaamaan: "Sorry, vi är inte infödingar". Aika tylsä paikka lopulta.

Eikä se hauskuutta lisää, että tiesin etukäteen nolattavan joutuvan eroamaan 3 päivää jakson esityksen jälkeen.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

YLE oli ehtinyt minua ennen, mutta videot eivät jostain syystä toimineet. HS:n Nyt-liite tuli tietääkseni kolmanneksi. Molemmissa on _minun_ mielestäni vikana, että vitsit selitetään. Ei ne silloin enää hauskoja ole. Minä laitoin juttuuni mielestäni sopivan tasoiset spoilerit, katsoja osaa odottaa milloin ja minkä sanan eri merkityksillä leikitään.

YLE:n juttua vilkaisin sen verran, että löysin oikean klipin Youtubesta. Sarja on herättänyt paljon kohua, joten klippejä on varsin paljon. Minulla ei siis ollut vihiä, mitä odottaa. Huumori toimi siis täysillä.

Toimituksen poiminnat